Catalog Cosmetice

36 Comments
This page has hierarchy - Child pages: Catalog iarna 2011, Catalog gratuit, Primavara 2012

Catalogul Cosmetics traseaza linia principala a categoriilor de produse de ingrijire si parfumuri ce vor fi comercializate online. Oferta ce se va dezvolta odata cu sistemul de reprezentanti pentru aceasta firma de cosmetice MLM. Sunt produse de calitate si dintre toate ies in evidenta parfumurile care au toate corespondenta ca si esenta, persistenta si miros intre apele de parfum produse de firme de renume cum ar fi ElizabethArden, Adidas, Hugo Boss, Gabriela Sabatini, Calvin Klein, Dolce & Gabbana, Coco Chanel, Lacoste, Giorgio Armani, Celine Dion, Gucci, Britney Spears, Bruno Banani. Important: in prima comanda facuta la Cosmetics veti prim un set gratis cu 7 testere parfumuri (mostre parfum). Oferta completa din catalogul tiparit o puteti consulta pe aceasta pagina. DATI CLIC PE CELE 4 SAGETI (coltul din dreapta jos) PENTRU A MARI CATALOGUL PE TOT ECRANUL. Apoi catalogul poate fi rasfoit din sageti sau cu mouse-ul ca o carte obisnuita.

Pe aceasta pagina veti gasi in permanenta cele mai noi informatii despre aceasta brosura si cel mai nou catalog.  Catalogul apare cu o periodicitate de aproximativ 45 de zile. Il primiti gratuit dupa inscrierea de pe acest site. Pentru a primi catalogul gratuit completati formularul de inregistrare (de pe acest site) folosind o adresa de e-mail valida si toate coordonatele de adresa de expediere (pe adresa completata veti primi catalogul gratis Cosmetics). In urma inscrerii veti benefica de reducere de 25% fata de pretul afisat in catalog  (de exemplu daca un produs cosmetic are in catalog un pret, dupa inregistrarea veti plati mai putin cu 25% sau pentru o comanda in valoare totala de 100 ron pret de catalog Cosmetics veti achita doar 75 ron). La un an de la lansarea firmei, Cosmetics a editat un catalog aniversar pe care il puteti descarca in format pdf de pe aceasta pagina. Oferta de produse de la Cosmetics este in permanenta actualizare cu parfumuri si cosmetice noi, produse de ingrijire si machiaj.  Ca si provenienta, produsele Margo Cosmetics sunt din Polonia, Germania si Marea Britanie. Aveti acces la cosmetice dupa inregistrarea in magazinul online care necesita completarea formularului de inscriere. De pe acest site inregistrarea Margo Cosmetics este absolut gratuita si fara obligatii (CLIC AICI)  iar adresa folosita in formularul de inregistrare va fi folosita pentru a va expedia catalogul gratuit prin Posta Romana.

Catalog online Cosmetics

Sustinem si prezentam cele mai noi oferte ale catalogului Cosmetics. Varianta online poate fi consultata pe aceasta pagina. Ofertele de sezon, de catalog pot fi consultate in textele de mai jos, date cuprinse in promovarea CATALOG COSMETICS.

Ultimul catalog Cosmetics acopera perioada 12 octombrie – 17 noiembrie 2013 si include ofertele de sezon pentru sfarsitul de toamna. Sunt ofertele premargoarea catalogului pe decembrie Cosmetics, respectiv catalogul margo ce va acoperi perioada decembrie 2013 -ianuarie 2014. 92 de pagini plastica de catalog pe care le puteti rasfoi in tihna, acasa, daca va inscrieti in magazinul online Cosmetics. Toti reprezentantii si clientii nou inscrisi primesc un catalog (tiparit) in mod gratuit, in cutia postala, expediat pe adresa completata in formularul de inregistrare. De remarcat: noul catalog Cosmetics vine cu o gama exclusiva de ceasuri barbatesti si de dama, o oferta speciala in brosura . Un catalog plin de super promotii, asa cum veti constata din acest articol. Super promotii ce constau din pachete speciale sau produse plus alte produse gratuite in catalogul Cosmetics.

Ceasuri in noua oferta

Noul catalog Cosmetics (octombrie-noiembrie 2013) include (paginile 2-3 de catalog) o oferta noua de ceasuri. Este vorba atat de ceasuri de dama cat si de ceasuri barbatesti Quartz. Asadar, noutaate absoluta in materie de ceasuri oferite de Margo. Oferta o puteti gasi pe acest site consultand varianta online a catalogului margo Cosmetics. Aceste ceasuri pot constitui un cadou potrivit si au preturi (de catalog) cuprinse intre 59,99 ron si 49,99 ron. Pret la care se aplica reducerea in funcite de valoarea comenzii. Astfel, la o comanda de 100 ron minim beneficiati de o reducere de 25% si, in loc de 100 ron, veti achita la ridicarea comenzii doar 75 ron.
Tot ca noutate in ultimul catalog Cosmetics: margelele Samantha la 24,99 lei.

36 Comments »

 1. girleanu gina says:

  Vreau sa devin reprezentant.

 2. cosmetics says:

  Completati formularul de inscriere Margo Cosmetics de pe acest site.

 3. PopescuAndrada says:

  De ce nu bagati mai multe produse ma refer la cosmetica ?

 4. cosmetics says:

  Este primul catalog. Produsele se vor inmulti si diversifica. Oferta va fi din ce in ce mai variata iar sistemul de comenzi online si de inscriere reprezentanti se va moderniza in aproximativ o luna.

 5. PopescuAndrada says:

  Nu puteti sa da-ti si monstre la reprezentati pentru clienti?

 6. cosmetics says:

  In prima comanda primiti in mod gratuit un set cu testere parfumuri. Daca doiri mai multe mostre va trebui sa le cumparati pe celelalte. La fel, dupa inscriere puteti solicita catalogul gratuit (tiparit) cu produse.

 7. ANA says:

  DE CE NU POT INTRA IN CONT? SCRIU PAROLA SI EMAIL-UL DAU ENTER SI IMI ARATA O PAGINA ALBA. DE CE?

 8. daniela says:

  Buna ziua
  La cat timp se schimba catalogul??
  Raspuns: CATALOGUL MARGO se schimba la aproximativ 2 luni. Tinand cont ca firma si-a inceput activitatea la 1 septembrie adaugati 60 de zile. Oricum, cele mai noi editii ale catalogului le puteti studia in eprmanenta online pe acest site.

 9. cosmetics says:

  Luna viitoare site-ul se va automatiza. Pana atunci daca v-ati inscris de pe acest site ati primit deja informatii referitoare la procedurile pentru comenzi si pentru a obtine codul de referinta Margo. Daca nu v-ati inscris inca folositi urmatorul cod pentru inscriere Margo: 1046. Pana in jur de 15 octombrie comenzile se vor face cu ajutorul formularului de comenzi, folosind codul de reprezentant (referinta) obtinut dupa inscrierea gratuita. La fel, pentur a iscrie reprezentanti in reteaua dv folositi formularul de isncriere pe care il primiti dupa inscriere gratuita pe acest site.

 10. Moldovan Floarea Alina says:

  Buna ziua,
  M-am inscris pe site ca reprezentant si nu stiu care va fi codul meu de reprezentant pentru a beneficia de reducerea de 25%.
  Cum as putea sa il aflu?
  Multumesc
  Raspuns: ati primit deja pe adresa de e-mail codul dv de reprezentant. Cei care se inscriu de pe acest site primesc cat se poate de repede codul de referinta Margo si sunt informati permanent despr eoferte. V-am forwardat din nou mesajul cu codul dv de reprezentant Margo. Inca o informatie importanta: urmeaza sa fie publicat noul catalog, catalogul Margo pe noiembrie-decembrie 2011. In cateva zile va fi lansat si site-ul Margo in noua versiune, mai automatizata pentru reprezentanti.

 11. Oana Blaga says:

  Buna,
  Intrebare: Nu pot comanda noul catalog fara a plasa si o comanda de produse?
  Raspuns: noul catalog il primiti in comanda facuta. Puteti consulta aici noul catalog (de pe acest site in versiunea online).

 12. Diana Cotiuga says:

  Aveti sediu si in Iasi ca sa pot lua produsele de acolo sau le primesc prin posta?
  Raspuns: toate produsele pot fi achizitonate online, dupa inscrierea pe acest site.

 13. grozavescu gheorghe says:

  Doresc sa devin reprezentant cu acte in regula.

 14. cosmetics says:

  Pentru a deveni reprezentant Margo Cosmetics completati formularul de inscriere de pe acest site. Dupa inregistrare, pe adresa de e-mail folosita la inscrierea Margo veti primi informatii suplimentare. Inscrierea Margo Cosmetics de pe acest site este absolut gratuita, fara obligatii. In urma inscrierii veti beneficia de cod si avantaje reprezentant Margo.

 15. Koszta Reka says:

  Reprezentantii trebuie sa plateasca bani la posta cand vine comanda???

 16. cosmetics says:

  Toate comenzile sunt achitate in sistem plata ramburs, la ridicarea coletului. Gasiti pe acest site foarte multe informatii despre cum se face comanda. Exista chiar o sectiune “Intrebari frecvente” unde aveti date si informatii despre Margo Cosmetics.

 17. felixuca says:

  Si eu vreau sa fiu reprezentant Margo.

 18. cosmetics says:

  Pentru a deveni reprezentant Margo Cosmetics completati formularul de inscriere de pe acest site: http://margocosmetice.com/formular-inscriere/ Inscrierea este absolut gratuita si fara obligatii. Dupa inregistrare puteti comanda un singur catalog pe care il veti primi gratuit in cutia postala.

 19. Rom says:

  In cate zile ajunge comanda?

 20. cosmetics says:

  Comanda este expediata a doua sau a treia zi de la lansarea comenzii (depinde de ora la care ati facut comanda). Apoi este transmisA 9comanda) prin Posta Romana.

 21. Marinela says:

  Cand apare urmatorul catalog ?

 22. cosmetics says:

  Catalogul Margo apare cu o periodicitate de aproximativ 70 de zile. Puteti calcula perioada de aparitie pentru catalogul urmator consultand data prezenta pe catalogul in curs.

 23. andreea says:

  Buna seara! As dori sa devin reprezentant la Margo Cosmetics, dar mai intai as dori sa consult catalogul. Il pot primi prin posta Romana?

 24. cosmetics says:

  Buna Andreea. Pentru a primi catalogul gratuit Margo Cosmetics in cutia postala este necesara inscrierea. Inregistrarea de pe acest site este absolut gratuita si nu obliga la nimic. In plus, cum ai putea primi catalogul prin posta daca nu completezi adresa ta in formularul de inscriere? Pana vei primi catalogul gratuit Margo Cosmetics poti studia versiunea online AICI>>http://margocosmetice.com/catalog-margo-cosmetics/

 25. elena cris says:

  Vreau si eu sa devin reprezentant, trebuie neaparat sa am 18 ani?
  Raspuns: atata timp cat respectati termenii totul este ok.

 26. gabriela says:

  De ce nu am primit noul catalog Margo? Cand il primesc?
  Raspuns: expedierea depinde in mare masura si de Posta Romana.

 27. Horvath says:

  Buna ziua,
  Am si eu o intrebare, dc imi zice mereu codul de siguranta este gresit pt k il scriu exact cum e in imagine il scriu corect. Multumesc

 28. cosmetics says:

  Buna ziua,
  In astfel de situatii va rugam sa curatati memoria cache a browserului sau sa utilizati un alt browser. De exemplu daca folositi Firefox Mozilla pentru inscriere Margo Cosmetics din optiunile browserului aveti posibilitatea de a sterge istoricul recent. Bifati acolo doar la Cockie si Cache. Repetati incercarea de inscriere Margo dupa aceasta actualizare.

 29. vita laura says:

  Cand apare noul catalog de primavara?

 30. cosmetics says:

  Noul catalog Margo Cosmetics este deja afisat pe acest site ca si informatii. El va intra in vigoare pe luna martie.

 31. Camelia says:

  Trebuie sa dau eu comanda la catalog sau il primesc odata cu inscrierea?

 32. cosmetics says:

  Catalogul este expediat dupa ce va inscrieti si va logati cel putin odata in magazinul online Margo Cosmetics.

 33. Dumitrescu Emilia says:

  Doresc sa devin reprezentant

 34. cosmetics says:

  Va rugam sa utilizati formularul de inregistrare Margo Cosmetics de pe acest site.

 35. truta marcela violeta says:

  Am completat formularul de inscriere. Trebuie sa comand catalogul ca sa-mi vina direct acasa si dupa aceea sa pun comanda?

 36. cosmetics says:

  Daca v-ati logat cel putn odata n magazinul Margo Cosmetics – catalogul este expediat automat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


*

Copyright © Margo Cosmetice toate drepturile rezervate.

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's