August 19, 2015

Afiliere Margo

Margo Cosmetics desfiintare MLM & reprezentanti, afiliere

Cu 1 Septembrie 2015 Margo Cosmetics se transforma in Magazin virtual. Margo Cosmetics nu mai inscrie reprezentanti. Margo Cosmetics i-a anunatat pe toti coordonatorii despre aceasta decizie. Nu mai exista Margo Cosmetics afacere MLM sau posibilitatea de afiliere Margo Cosmetics. Firma de cosmetice a anuntat ca isi va achita toate comisioanele catre coordonatori si reprezentanti Margo Cosmetics pana pe data de 7 septembrie. Intr-o scrisoare adresata reprezentantilor Margo Cosmetics anunta rezilierea contractelor de prestari servicii si precizeaza ca platforma web de vanzari directe se transforma in magazin virtual de la 1 septembrie 2015.

Magazin Margo Astfel, toti reprezentantii si coordonatorii Margo Cosmetics isi vor pierde retelele construite pentru Margo Cosmetics si toti clientii adusi vor deveni clienti directi ai acestei firme. Afilierea Margo Cosmetics nu mai este astfel posibila si nici posibilitatea de a castiga un venit suplimentar online cu aceasta firma. Margo Cosmetics a anuntat ca isi va onora toate comisioanele catre coordonatori si clienti in luna septembrie 2015.
Afiliere MargoMargo Cosmetics devine astfel doar magazin virtual fara posibilitatea de afiliere sau de a inscrie reprezentanti. Toti clientii din retelele de reprezentanti devin astfel clienti direct ai magazinului Margo Cosmetics. Firma a anulat contractele incepand din aceasta luna cu toti coordonatorii si reprezentantii alegand sa devina doar magazin virtual de comercializare cosmetice. Pe piata ramane insa, ca solutie de afiliere, castiguri MLM Cosmetice, firma romaneasca Ladys. O optiune pentru toti cei care doresc sa castige un venit suplimentar online, in ritm propriu de lucru. Ladys comercializeaza cosmetice, parfumuri si accesorii cu posibilitatea de a castiga atat in urma afilierii cat si in calitate de clienta. Lady’s ofera reduceri de pana la 42% functie de valoarea totala a comenzii. In urma activarii contului in magazinul online Ladys veti primi automat si gratuit un catalog gratuit in cutia postala.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


*

Copyright © Margo Cosmetice toate drepturile rezervate.

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's