August 30, 2015

Multumiri Margo Cosmetics

Am fost alaturi de Margo Cosmetics de la inceput. Multumiri Margo Cosmetics pentru colaborare. Imi pare rau ca Margo Cosmetics renunta la afiliati. Sper ca Margo Cosmetics sa nu uite ca s-a ridicat in online prin coordonatorii care s-au implicat in promovarea acestui brand in spetiul virtual. O firma romaneasca corecta care si-a respectat colaboratorii, a avut un dialog permanent si o atitudine profesionala in raporturile de B2B cu dezvoltatorii web care au acceptat sa mearga pe drumul virtual alaturi de acesta firma romaneasca.  Am facut impreuna primii pasi si iata ca am ajuns la capat de drum. Este decizia managerilor de la Margo Cosmetics pe care trebuie sa o respectam. Dar, ca o parere personala, cu experienta complexa in online, sunt sigur ca timpul va dovedi ca inchiderea colaborarii cu cei din spatiul virtual va conduce si la dimuniarea autoritatii in online, mai ales pe nise pe care firma era promovata consistent.Final afiliere Margo
Cuvinte cheie in SERP unde Margo Cosmetics s-a impus doar prin colaboratorii din online nu vor mai aduce promovarea si vanzarile de pana acum. Zone de influenta in online unde Margo Cosmetics nu exceleaza au fost compensate de activitatea colaboratorilor. Promovarea “person to person” si sistemele de MLM dezvoltate si functionale ale coordonatorilor din online nu vor mai exista. In parteneriate, mai ales in online, poate nu exista prietenii. Dar corectitudinea si permanenta colaborarii sunt elemente esentiale. Sunt oameni de acolo, de la Margo Cosmetics, pe care nu i-am vazut vreodata – asa se intampla deseori in online – dar pe care ii apreciez petru viziune, corectitudine si dedicatie. Sincer, in aceasta perioada dificila pentru comert, peste perioada de vara in care se stie ca online-ul scade ca impact, speram ca vara sa reprezinte o perioada pentru dezvoltarea unei noi strategii in virtual cu impact in viitor pentru comertul promovat de Margo Cosmetics.
Totul se muta treptat in online. De la tot ce inseamna informare si comunicare si pana la comert. De la colaborarea directa pana la Social Media. Totul conduce spre online si asta se intampla foarte repede, cu accent pe sustinerea dezvoltarii pe platformele mobile. De aceea mie mi se pare o decizie mai greu de explicat: deconectarea de dezvoltatorii web.
Decizia Margo Cosmetics nu este unica pe piata MLM-urilor din Romania. A disparut destul de repede BFashion, din ce stiu eu din motive ce tin de managementul pentru Romania. A disparut Cristian Lay, din ce stiu eu in urma unei neintelegeri privind achitarea costurilor de transport pentru produsele din Spania. Ramane in continuare, ca solutie de durata, corecta si completa, Ladys Romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


*

Copyright © Margo Cosmetice toate drepturile rezervate.

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's