Desire Gold parfum Margo

Desire Gold

Leave a comment
This page has hierarchy - Parent page: Parfumuri Margo

Desire Gold, parfum nou de dama de la Margo, “creat pentru diva din tine”!
Parfum oriental floral, cu arome senzuale moderne. Este o impletire dintre aromele moderne si cele clasice, plin de farmec si vibratii, cu un amestec de citrice, atins de bergamota si mandarine. Note pline de feminitate date de aromele florale de crin, muguet, iasomie, trandafir, coacaz negru, bujor, lily of the valley, cu accente placute de mosc si bergamota.
Promotie soc pentru parfumul barbatesc dar si cel de dama Bosy: pret redus in catalog de la 15,99 lei la 10,99 lei.
Nou in catalogul de iarna Margo: apa de toaleta Gentelman Exclusive si crema de ras din aceeasi gama cu un parfum masculin clasic. Crema de ras si apa de toaleta vin cu punga de cadou gratuita.
Oferta speciala Margo:
Comanda oricare 7 buc – Apa de Parfum, 100ml (Sophie Day Elegance, Goya , Brunani Magnum Men, Everyday Light, Cote White Women, Mysterious, Desire & Gold, Boston Sole, Gentleman Exclusive) si primesti Gratuit unul din cele 4 parfumuri (Everyday Light, Cote White Women, Mysterious, Gentleman Exclusive).
Important pentru inscriere si pentru a beneficia de toate ofertele: cod recomandare Margo 1046. De asemenea, va puteti inscrie direct de pe acest site completand FORMULARUL DE INSCRIERE.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


*

Copyright © Margo Cosmetice toate drepturile rezervate.

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's